Conservatorium Hotel

Vier Valentijn in het Conservatorium Hotel

Conservatorium Hotel

Conservatorium HotelVoor een ultieme Valentijnservaring in het hart van Amsterdam heeft het Conservatorium hotel een romantisch Valentijnsarrangement samengesteld bij Akasha, waarbij er gebruik wordt gemaakt van Oenotherapy; bijzondere wellnesstreatments met druiven. Na afloop van één van de treatments naar keuze worden een glas champagne en canapés geserveerd in de lobby van het hotel en kan men op 14 februari genieten van een live optreden van de zingende harpiste Jharda Walker. Het Valentijnsarrangement kost €168,- en is te reserveren van 13 tot en met 19 februari. Gasten hebben de keuze uit onderstaande treatments.

La Sélection du Sommelier, 50 minuten €135,-
Deze anti-aging lichaamsbehandeling verrast met een verkwikkende body scrub, gevolgd door een voedend anti-aging lichaamsmasker, waarbij er tegelijkertijd een hoofdhuidmassage wordt gegeven. De behandeling zorgt voor een optimaal gehydrateerde en gevoede huid.

La Cuvée Spéciale, 70 minuten €145,-
Een oude massagetechniek, waarbij gebruik wordt gemaakt van linnen kompressen, gevuld met krachtige druivenpitten, natuurlijke druif essences en aromatische essentiële oliën. Door de combinatie van warmte, druk, rode druiven en essentiële oliën, biedt deze massage een lichamelijke en mentale ontspanning. Een unieke massage ervaring die alle spieren doet ontspannen.

Le Grand Cru, 140 minuten €225,-
Het absolute hoogtepunt van de Oenotherapy Collectie. Dit bijzondere ritueel begint met een rustgevend voetbad van druivenpitten en essentiële oliën, waarna er vervolgens wordt verrast met een diep revitaliserende lichaamspeeling en verzorgende anti-aging lichaamspakking. De behandeling wordt afgesloten met een ontspannende kompresmassage.

Valentijn bij Taiko
Executive Chef Schilo van Coevorden heeft ook dit jaar voor Taiko, het Aziatisch geïnspireerde restaurant van het Conservatorium hotel, een speciaal Valentijnsmenu samengesteld. Een compleet zes gangenmenu voor €145,- van onder andere nigiri van hida wagyu, hand dived scallops, spider crab en smoked schezuan duck, met als afsluiter een bijzonder dessert d’amour. Zie bijlage voor het volledige menu, reserveren kan hier.

I Love Amsterdam Suite
Om je geliefde extra te verrassen is mogelijk het Valentijnarrangement uit te breiden met een overnachting in de I love Amsterdam suite, een prachtige suite op de bovenste verdieping van het hotel met vanaf het dak een indrukwekkend uitzicht over Amsterdam. De suite is te reserveren vanaf €2.250,- per nacht inclusief ontbijt, een fles champagne, chocolade en bloemen in de suite, 20% korting bij Akasha, twee cocktails bij de Tunes Bar en exclusief 5% citytax. Klik hier voor reserveringen.