Interior lifestyle Tokyo

Messe Frankfurt Nederland organiseert in 2016 voor de eerste keer een Holland Paviljoen op de Interior Lifestyle Tokyo (ILT), 1 tot en met 3 juni 2016. Interior Lifestyle Tokyo is de grootste beurs voor lifestyle concepten, decoratie- en interieur design in Japan met meer dan 30.000 vakbezoekers. De beurs komt voort uit haar moederbeurzen in Frankfurt, namelijk de Ambiente, de wereldwijd grootste consumentengoederen vakbeurs en de Heimtextil, de internationaal toonaangevende vakbeurs voor interieurtextiel.

MOVEMENT 2”Het gaat weer goed met de Japanse economie. Op het moment zijn in het bijzonder Europese merken erg populair”, zegt Marlies Mekelenkamp van Messe Frankfurt Nederland. “De beurs ILT is heel internationaal georiënteerd. U vindt hier onder andere exposanten uit veel Europese landen, maar nog niet uit Nederland. Daarom hebben wij besloten de deelname voor Nederlandse bedrijven eenvoudiger te maken en een Holland Paviljoen te organiseren.” De brancheprofessionals treffen in Tokyo een productaanbod dat uiteen loopt van lifestyleconcepten, innovatief meubilair, textiel en interieurproducten, geschenkartikelen, stationary, parfumerie tot alles voor in en rondom de keuken.

Nederlandse bedrijven werkzaam in interieur en design die plannen hebben om deze unique Japanse markt te betreden of het marktaandeel in deze regio te vergroten kunnen nu inschrijven voor het Holland Paviljoen. Op het paviljoen met een uitstekende locatie is alles geregeld: van standbouw, inrichting, verlichting, elektriciteit en tolken tot en met promotie. Deelname is mogelijk vanaf 9 m².

Achtergrond informatie over Messe Frankfurt

Messe Frankfurt is één van `s werelds grootste vakbeursorganisatoren met een eigen beursterrein en meer dan 2.200 medewerkers wereldwijd. De Messe Frankfurt Group heeft een globaal netwerk bestaande uit 28 dochterondernemingen en 50 internationale sales partners, met hierdoor een aanwezigheid in meer dan 150 landen. Alleen al in 2014 organiseerde Messe Frankfurt in totaal 120 vakbeurzen waarvan 76 buiten Frankfurt. Deze internationaal toonaangevende vakbeurzen bieden Nederlandse bedrijven uitstekende mogelijkheden voor export, marktuitbreiding en -verdieping en het voorblijven van de concurrentie. Meer informatie kunt u vinden op: www.messefrankfurt.nl

Links: www.interior-lifestyle.com / www.messefrankfurt.nl