MartinGarrix

Nederlandse kunstenaar reikt DJ MAG award uit aan Martin Garrix

Martin GarrixPablo Lücker overhandigt samen met DJ Tiësto de door hem ontworpen award uit aan de nummer één DJ van de wereld.

Amsterdam, 19 oktober 2016 – Nederlandse kunstenaar Pablo Lücker had de eer om niet alleen de technisch hoogstaande award uit te reiken, maar was ook verantwoordelijk voor het kenmerkende en artistieke design. Het vergulde Amsterdammertje straalde vanavond tijdens de bekendmaking van de DJ MAG top 100 in de Heineken Music Hall. Martin Garrix, verkozen door het publiek tot #1 DJ van de wereld, nam de prijs in ontvangst bij het jaarlijkse event tijdens het Amsterdam Dance Event georganiseerd door DJ MAG en Alda Events.

Het karakteristieke Amsterdammertje was het basis ontwerp voor deze award van wereldniveau. Dankzij toekomst bepalende technologie zoals nano-coating van edelmetaal door Innocoating Europe en 3D printing door 3dbyflow, was Pablo in staat om als het ware in 3D te tekenen met metaal. “Als kunstenaar geloof ik sterk in het positief in het leven staan door het delen van je passie met de wereld. Martin Garrix is als #1 DJ het perfecte voorbeeld. Als eerbetoon heb ik daarom de bijzondere aspecten van zijn leven zoals zijn muziek, het studiowerk, de fans en het leven on-tour, vereeuwigd in goud in dit werk, met als signatuur het hart van de passie, met een knipoog naar de soms te serieuze wereld.” Aldus Pablo.

www.pablolucker.com