ELECTRONIC FAMILY 2016 THANK YOU

Zaterdag 23 juli was het zover: ELECTRONIC FAMILY 2016.

Electronic FamilyWe hebben een geweldige middag/avond gehad. In het prachtige Amsterdamse bos, waar we in eerste instantie verdwaald waren toen we van onze auto naar het festivalterrein liepen.

Wat vonden wij zo leuk aan Electronic Family? Het was kleinschalig, slechts 4 podia (waarvan 2 tenten), maar wel ruim opgezet. Het publiek was goed verdeeld over het terrein, waardoor het niet extreem druk aanvoelde.

De mainstage had een prachtig decor. Het Grotesque podium (area) was een beetje buiten het grote terrein, een afgescheiden deel, met ook de hangout-area… Een heel knus en gezellig stukje terrein, met allemaal zitzakken waar mensen zaten te chillen, verschillende soorten eetkraampjes (over het hele terrein trouwens). En nog een stuk bos, waar allemaal hangmatten hingen, waar mensen konden relaxen. Op het grote terrein kon je nog lekker zwieren en zwaaien in een kermisattractie Octopus, maar daar hebben we ons niet aan gewaagd.
We bleven voornamelijk bij de mainstage hangen. DJ Markus Schulz viel een beetje tegen. Gareth Emery draaide heerlijk, en Marco V. knalde ook flink. De afsluiting op de mainstage door Ferry Corsten was te gek. Hij draaide heel goed, prachtige lichtshow en mooi vuurwerk.

Qua organisatie was allemaal goed geregeld. Veel toiletten, goede service aan de bars, voldoende waterpunten en zelfs oplaadpunten voor jouw mobiel.  Het enige min puntje van het festival: € 15 om te parkeren.
Al met al een super geslaagd festival! Tot volgende jaar en BEDANKT!

 

Door Annechien Vrieling