Een Ode aan Frank Sinatra

Het Conservatorium Hotel presenteert:

‘The best is yet to come’ Frank Sinatra Weekend

Gedurende het weekend van vrijdag 11 december tot en met zondag 13 december viert het Conservatorium de 100ste verjaardag van muziekicoon Frank Sinatra.

Frank Sinatra *for use with D Unknown piece*
Frank Sinatra
*for use with D Unknown piece*

Het lied ‘Dreaming of a White Christmas’, gecoverd door Frank Sinatra, is de inspiratie voor de feestdagen bij het Conservatorium Hotel. Zijn speciale stem en zijn leven inspireerden het hotel om de aankomende kerstdagen specialer dan ooit te maken.

Tijdens dit speciale Frank Sinatra weekend organiseert het Conservatorium Hotel speciale activiteiten die herinneringen aan Sinatra opnieuw tot leven laten komen. De Brasserie zal gedurende dit weekend een speciaal menu aanbieden met Sinatra’s favoriete gerechten. In de lounge zal een Frank Sinatra zanger optreden die jou mee terugneemt naar de jaren ’40 terwijl de Tunes Bar zijn befaamde hits zal afspelen.

Sinatra Selects Tunes Academy

De Tunes Bar in het Conservatorium Hotel organiseert op 13 december een speciaal evenement om muziekicoon Frank Sinatra te eren. Gedurende dit exclusieve mannenevenement zal Sinatra’s favoriete drankje Jack Daniel’s worden geserveerd en zal er meer worden uitgelegd over de exclusieve whiskeys binnen de Jack Daniel’s collectie. La Case Del Habano zal voor de all-time favoriete sigaar van Frank Sinatra zorgen. De whiskeys en sigaren zullen worden aangevuld met een aantal heerlijke hapjes gemaakt door Schilo van Coevorden, de chefkok van het Conservatorium Hotel.

Vergezel het Conservatorium Hotel van 11 december tot en met 13 december en eer één van de bestverkochte muziekartiesten aller tijden.

Geniet van alle speciaal geselecteerde favorieten van Frank Sinatra op zondag 13 december van 16.00 tot 19.00 uur in de Tunes Bar. Tickets zijn €45,- per persoon inclusief drinken en eten. Schrijf je in door te mailen naar tunesacademy@conservatoriumhotel.com