Affordable Art Fair Amsterdam

Eind oktober vindt de 10e editie van de Affordable Art Fair Amsterdam voor het 3e jaar plaats in de Kromhouthal, Amsterdam-Noord. Van 29 oktober t/m 1 november is kunst kopen heel makkelijk en vooral heel aangenaam.

65 galerieën uit binnen en buitenland stellen werk van aanstormend talent en bekende namen ten toon. Door de enorme verscheidenheid aan kunst en het prijsplafond van € 6.000 is er voor ieders smaak en budget de kans om tegen zijn of haar droomwerk aan te lopen. Daarnaast is er van alles te beleven op de beurs.

Affordable Art Fair 2015
Affordable Art Fair 2015

De Ongekend Jong Talent Expositie gesponsord door LeasePlan toont werk van recent afgestudeerden van Nederlandse kunstacademies. Zij krijgen de kans om hun werk aan het grote publiek te tonen en te verkopen.

LEZINGEN & PROGRAMMA
Geef je op voor een van de lezingen van Wieg & Mellink. Zij vertellen jou alles over kunst, van kunsttechnieken tot het aankopen van een werk. Het is de ideale voorbereiding op een bezoek aan de beurs. Lees alles hierover op onze site onder lezingen en programma.

EAT, DRINK, MEET, FUN
Het restaurant is de meeting place op de beurs.  Ontmoet hier je familie, vrienden en collega’s in een intieme en relaxte omgeving, kom even bij van alle indrukken en geniet van jouw kunstaankoop onder het genot van een hapje en een drankje. Laat je verwennen door onze hospitality partner Guest.

INTERNATIONAL NEW YORK TIMES 
Tijdens de beurs kun je genieten van een lekker kopje koffie met een krant – zowel Het Parool als de International New York Times zorgen voor gratis kranten. Interesse in een abonnement? Loop langs de sponsorstand om te praten met het International New York Times.

HOTEL PARTNERS
Geniet van de Affordable Art Fair en de stad Amsterdam. Affordable Art Fair Hotel partners bieden jou een aantrekkelijk hotelarrangement aan. Bezoek de site voor meer informatie.
 
TICKETS
Tickets zijn online te bestellen.