OBJECT

6e editie OBJECT Rotterdam op ss Rotterdam

OBJECT 10 tot en met 12 februari 2017

OBJECTOBJECT biedt van 10 tot en met 12 februari 2017 een prachtig overzicht van eigentijds design. Om te kijken en te kopen. Meer dan 75 nationale en internationale, gevestigde en upcoming ontwerpers op het snijvlak van design, kunst, architectuur en mode doen mee. En het leuke is dat bezoekers tijdens de beursdagen de ontwerpers ook kunnen ontmoeten, zij lichten ter plekke hun werk toe. 

OBJECT toont limited editions en unieke stukken. Bijzondere meubels, interieurontwerpen en woonaccessoires maar ook opvallende installaties op het gebied van mode, kunst en architectuur, in uiteenlopende materialen gemaakt en met behulp van diverse technieken. De beurs vindt plaats aan boord van het ss Rotterdam, La Grande Dame van de Holland-Amerika Lijn. Gedurende drie dagen neemt de beurs voor eigentijds design diverse zalen, hotelkamers en binnen- en buitendekken van het indrukwekkende schip over. Voor het eerst wordt ook de enorme machinekamer voor publiek opengesteld en ingericht.

Het ss Rotterdam ligt in de levendige wijk Katendrecht. Hier zijn goede restaurants, leuke koffietentjes, een foodcourt en allerlei Rotterdamse zaakjes te vinden. Het is 15 minuten lopen naar Hotel New York. Een speciale shuttlebus rijdt naar de andere beurzen in de stad.

OBJECT

ss Rotterdam | 3de Katendrechtsehoofd 25 | Rotterdam
– Vrijdag 10 feb 11-19 uur, met lezingen en debatten
– Zaterdag 11 feb 11-19 uur, ’s avonds designbingo
– Zondag 12 feb 11-19 uur, ’s middags designveiling

Entree 10 euro, kinderen tot 12 jaar gratis

www.objectrotterdam.com
www.ssrotterdam.nl