Van Benthum Werkt Aan Tweede Brillencollectie

Na een succesvolle eerste monturencollectie, kondigen Francisco van Benthum en Specsavers tijdens Amsterdam Fashion Week aan hun samenwerking voort te zetten met een nieuwe collectie monturen.

van Benthum

Net als bij zijn exclusieve kledinglijn neemt Van Benthum bij zijn brillen een traditionele mannenstijl als uitgangspunt. Vervolgens voegt hij aan de monturen hedendaagse details en spannende elementen toe. Dit zien we ook terug in zijn eerste collectie die sinds 2012 verkrijgbaar is bij Specsavers. Op dit moment is de ontwerpfase van de nieuwe range in volle gang.

Ingrid Kersting van Specsavers: ‘Brildragers kunnen wederom een bijzondere collectie verwachten, uiteraard met de hoogstaande kwaliteit die men van Specsavers gewend is’. Ook Van Benthum is enthousiast over de samenwerking: ‘De vorige monturencollectie sloot perfect aan bij mijn visie op mode en die van Specsavers. Ook voor deze lijn heb ik weer duidelijke ideeën qua design en materialen. Ik kan niet wachten totdat de nieuwe monturen verkrijgbaar zijn.’

De nieuwe collectie wordt verwacht in het najaar van 2014.

By Esquire