[:nl]The Art of the Brick[:]

[:nl]

Amsterdam, 29 mei 2014 – De tentoonstelling The Art of the Brick, die gisteren opende in Amsterdam EXPO, blijkt nu al een publiekstrekker. Voor de tentoonstelling met kunstwerken van LEGO® zijn voor de aankomende periode al duizenden tickets per dag verkocht en diverse tijdsloten zijn uitverkocht. Bezoekers wordt aangeraden op voorhand online tickets te bestellen via www.amsterdamexpo.nl.

VIP gasten uit de wereld van kunst, cultuur en entertainment met hun kinderen verwonderden zich woensdag als eersten over de levensgrote bouwwerken van LEGO, gemaakt door de New Yorkse kunstenaar Nathan Sawaya. Ook namen zij de Play Zone in gebruik, waar bezoekers (jong én oud) – geïnspireerd geraakt door de tentoonstelling – zelf creatief aan de slag kunnen met de bekende bouwsteentjes.

Praktische informatie

The Art of the Brick is iedere dag geopend van 9:00 tot 18:00 uur, vrijdag tot 21:00 uur (laatste toegang tot een uur voor sluitingstijd) in Amsterdam EXPO, Gustav Mahlerlaan 24. Tickets in de voorverkoop via www.amsterdamexpo.nl of telefonisch via 0900-8411 (45cpm). Voor gezinnen is een speciaal familieticket met korting beschikbaar.

[:]